Retourbeleid

Retourneren
Het kan wel eens gebeuren dat een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je het retour wilt sturen. Dit kan uiteraard zonder problemen!

In het kort
1. Download het retourformulier hier
2. Mail het ingevulde retourformulier naar info@shanthi.nl o.v.v. Retour #bestelnummer
3. Laat ons weten of je gebruik wilt maken van ons retour-systeem (€5,95. Let op: je print hierbij zélf je label) of dat je zelf een standaard label koopt bij postnl (€6,95)
4. Vergeet je verzendbewijs niet!
5. Zodra wij het retour hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag (incl. eventuele betaalde verzendkosten) terug.

Standaard producten
Wettelijk gezien heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annuleren heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zelf zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €5,95 (optie 1) of €6,95 (optie 2).

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@shanthi.nl.

Retourzenden kan op twee manieren:
1. Wij maken een retourlabel voor jou aan, via een e-mail krijg je een link toegezonden met daarin een betaalverzoek voor de eigen bijdrage van het retourlabel (€5,95). Nadat de betaling is voldaan, kan je het retourlabel downloaden en zelf printen. Dit label kan niet geprint worden bij een PostNL punt.

2. Wij mailen jou de retourgegevens die je op het pakket dient te zetten. Met dit pakket ga je zelf naar een PostNL punt en hier verzend je de retournering als een standaard pakket (€6,95).  

NB: vergeet niet om het verzendbewijs mee te nemen!

Nadat het product in goede orde retour is ontvangen, wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Jouw unieke kaars
Producten die koopt via ‘jouw unieke kaars’ worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief

× Kan ik je misschien ergens mee helpen?