Over onze handgemaakte producten

Lees hier alles over onze handgemaakte producten. Al onze handgemaakte kaarsen en waxmelts worden gemaakt van 100% soja-was

Verzending en verpakking

Voor het verzenden van onze producten zorgen wij ervoor dat alles zo stevig mogelijk verpakt is. Daarnaast hergebruiken wij zo veel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal, dus het kan voorkomen dat je niet altijd een even mooie doos thuisgestuurd krijgt, maar we zorgen er altijd voor dat het stevig is.

Scented Candles

Onze eigen geurkaarsen worden met veel liefde en plezier samengesteld. Voor deze kaarsen maken wij echter wel gebruik van synthetische oliën. Al deze oliën zijn dierproefvrij. Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in medium (200 ml) en large (300 ml) De labels voor deze kaars zijn simpel wit met zilverfolie en printen wij zelf.

Magical Candles

Onze magische kaarsen zijn geïnspireerd op diverse fandoms. Deze kaarsen hebben onze main focus en zullen dus vaker geupdate worden dan de normale geurkaarsen. Voor deze kaarsen maken wij gebruik van synthetische oliën. al deze oliën zijn dierproefvrij. Onze magische kaarsen zijn verkrijgbaar in small (20 ml), medium (50 ml) en large (80 ml). Iedere kaars is individueel verpakt in bruin kraftpapier en afgesloten met een touwtje. De labels voor deze kaarsen zijn eigen ontwerpen gemaakt door middel van licentievrije fonts en afbeeldingen.

chocolate frog - magical soy wax scented candle: laat je betoveren door deze chocolate frog kaars. deze geurkaars ruikt naar een stukje zoete hemel

Create your own candle

Soms kom je een super mooie kaars tegen, maar zit het net in het verkeerde glaasje. Of is het net niet de kleur die jij mooi vindt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen kaars samen te stellen. Bij dit product kan je zelf door middel van diverse add-ons jouw unieke kaars samenstellen. Let wel op, dit geldt alleen voor Shanthi Candles kaarsen, geuren, glaasjes, vormen etc. van Bomb Cosmetics kunnen wij helaas niet gebruiken.

Waxmelts

Onze waxmelts zijn gemaakt van 100% soja-was van het merk kerasoy pillar blend. Verkrijgbaar in snapbars of clamshells.

Shower & Bath

Al onze shower & bath producten (even als de giftboxen) zijn van het merk Bomb Cosmetics. Net als wij zelf, maken zij alle producten met veel liefde en zorg helemaal zelf en testen zij NIET op dieren. Alle bomb cosmetic zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

Thee

Zeer binnenkort zullen wij diverse bookish inspired thee aan ons assortiment gaan toevoegen. Dit zal gaan om losse thee die wij zelf samenstellen van natuurlijke theebladeren. Op dit moment zijn wij in overleg met een leverancier over mogelijkheden en verpakkingen dus hopelijk kunnen we jullie hier binnenkort meer over vertellen!

Booksleeves

Onze booksleeves worden gemaakt door CozyBooksNL. De prints in onze webshop zijn exclusief voor ons gemaakt en dus niet bij hen zelf te bestellen. Doordat wij gebruik maken van diverse (duurdere) stoffen, ligt voor ons de inkoopprijs hoog en verschilt daarom ook de prijs van de booksleeve met de prijs bij CozyBooksNL zelf.

Bookmarks

De boekenleggers in ons assortiment zijn eigen designs of designs waar wij de rechten van hebben gekocht of gekregen van diverse artiesten. Zo bieden wij op moment boekenleggers met artwork aan van Nimfeemos Art. De boekenleggers worden gedrukt op gerecycled papier en bieden wij aan in het formaat 7.4 cm x 21 cm.

Overige producten

Daarnaast hebben wij regelmatig diverse andere producten in onze webshop staan. Ons uitgangspunt is altijd dat het handgemaakt moet zijn, dierproefvrij en zo natuurlijk mogelijk.

Wil je meer weten over onze handgemaakte producten? Stuur dan een mailtje naar info@shanthi.nl, start een whatsapp gesprek via de link onder aan de pagina of stuur een berichtje op onze instagram of facebook.

× Kan ik je misschien ergens mee helpen?